Familjerätt
familjerätt, kungsbacka, maria sanner, rydberg rohdin, advokatbyrå
15614
page-template-default,page,page-id-15614,page-child,parent-pageid-12,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Familjerätt

Advokatfirman har många familjerättsliga uppdrag. Familjerätten är ett brett område som spänner över såväl frågor av ekonomisk karaktär såsom arvs- och bodelningsrätt som frågor rörande barns boende, vårdnad m m.

 

Ekonomisk familjerätt

I dag finns hos många människor ett behov av juridisk rådgivning och hjälp för att rätt kunna förhålla sig till vad som händer vid dödsfall eller separation. Advokatfirman biträder i uppdrag rörande testamenten, äktenskapsförord, samboavtal m m. Dessa handlingar upprättas ofta i avsikt att skapa trygghet inför framtiden.

 

Advokatfirmans jurister förordnas ofta av domstol som boutredningsman i dödsbon eller som bodelningsförrättare efter separation eller äktenskapsskillnad. Dessa uppdrag är aktuella i fall där de inblandade har svårt att komma överens eller annars behöver särskild kompetens för att nå fram till en lösning. Vi åtar oss också uppdrag som ombud för en part inom detta område.