Advokatfirman Rydberg Rohdin | Om oss
15747
page-template-default,page,page-id-15747,page-parent,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Om oss

Om Advokatfirman Rydberg Rohdin

Advokatfirmans verksamhet har bedrivits sedan 1991 och finns nu i  lokaler på Storgatan 21 i Kungsbacka. Vi har också ett mottagningskontor i World Trade Center vid Korsvägen i Göteborg. Advokatfirman ägs av advokaterna Anna-Karin Renell, Maria Sanner och Pia Brink.

 

Verksamheten bedrivs på så sätt att resultatet av byråns verksamhet delas lika mellan delägarna, ett så kallat true partnership. Detta innebär att det inte förekommer någon intern konkurrens, vilket är en styrka för såväl advokatfirman som för klienterna:

 

  • Varje enskilt ärende tilldelas den advokat eller jurist som är bäst lämpad för uppdraget.
  • Advokatfirman ansvarar för alla uppdrag, oavsett vilken advokat eller jurist som primärt handlägger ett ärende.
  • Vi kan arbeta i grupp i större uppdrag, vilket ökar vår kapacitet och effektivitet.
  • Om den jurist som ansvarar för ett uppdrag av någon anledning blir förhindrad att driva ärendet vidare kan annan jurist på advokatfirman ta över eller hjälpa till i uppdraget.

 

Advokatfirmans verksamhet präglas av respekt, engagemang, tillgänglighet, juridisk skärpa och lojalitet gentemot firmans klienter/uppdragsgivare.