Medarbetare
15624
page-template-default,page,page-id-15624,page-parent,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Medarbetare

På advokatfirman Rydberg Rohdin arbetar   Anna-Karin RenellMaria SannerPia BrinkMaria Fjälling, Gisela JeppssonEva Samuelson och Lena Falk.

 

Vi har som ambition att tillgodose juridisk vägledning inom de flesta rättsområden. Därför har vi samlat kompetens och expertis bland våra medarbetare för att möta behov inom vitt skilda delar av juridiken.

 

Brottmål, familjerätt, affärsjuridik och fastighetsrätt är bara några områden vi arbetar med. För att se vilka specialistkunskaper som finns hos våra medarbetare, se respektive medarbetare.

 

Vi hjälper dig gärna med vägledning och råd om du är osäker – kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal om vad vi kan göra för dig. Med en juridisk fråga kommer det ofta flera, och vi vill att våra klienter ska känna sig trygga med att vi finns där för dem och för att tillvarata deras intressen.